Despre noi

Suntem o echipa tanara, dedicata, bine pregatita si dornica de a va sustine in depasirea limitelor.
Convingeti-va!

Despre noi

Din dorinta de a le oferii copiilor nostrii un loc de joaca in natura, un loc unde sa se bucure de minunata magie a padurii, sa isi dezvolte abilitatile si incredea in sine s-a nascut ideea unui parc, un parc de aventura.

Totul pentru crearea parcului a fost o Aventura! De la o sclipire, o idee , munca, ambitie, indarjire si … in final la un vis frumos, care a devenit realitate.

Asa am inceput!

Carmen si Mihai

Azi, este realitatea, visul frumos, dorinta de auto depasire a multor temerari care ne trec pragul, de la adulti pana la copii de toate varstele.

Parcul se afla la iesirea din Pitești, pe drumul ce serpuieste spre Valcea, la numai 6 km de centrul comunei Bascov, fiind situat chiar la “granita” satului Valea Ursului cu satul Prislopu Mic.

Padurea de fag, carpen si gorun unde este amenajat Parcul de Aventura LaLiane, este pozitionata pe un versat scaldat de soare si care te face sa crezi ca ai evadare intr-o oaza de salbaticie.

Activitati
Pe traseele de catarat dispunem de cel mai inalt grad de siguranta, conferit de Linia vietii continua si dublat de echipamente de autoasigurare marca Petzl. Panoul de escalada este dodat cu sistem de asigurare cu frana magnetica, ceea ce ofera pe langa siguranta maxima la urcare si experienta, bucuria si emotia coborarii in rapel.
Traseele Roz (Panda)
Sunt potrivite pentru toti curajosii, fete si baieti, cu inaltimea intre 80cm si 110 cm. Sunt doua trasee roz, care contin un numar de 23 de jocuri/ateliere, care mai de care mai antrenante, distractive si mai provocatoare. Fiecare traseu are tiroliana!
Traseele Mov (Veverița)
Sunt dedicate copiilor cu inaltimea de la 110 cm pana la 130 cm. Sunt disponibile 3 trasee diferite, cumuland 33 de jocuri/ateliere. Incercam sa dezvoltam increderea, motricitatea, spiritul de echipa.
Traseele Galben (Maimuța)
sunt trasee usoare, care fac trecerea la cataratul in familie, in sensul ca pe aceste trasee intalnim copii cu inaltimea de la 130 cm pana la 150cm cat si parinti, adulti incepatori. Sunt traseele preferate a fi parcurse in familie. Dispunem de 3 astfel de trasee, care cumuleaza un numar de 36 jocuri dinamice si antrenante cu inaltimi care variaza pana la 5 m.
Traseul Verde (Raton)
Este de dificultate medie si cumuleaza 11 jocuri, pe care cataratoril isi testeaza echilibrul. Aici, inaltimea creste, ajungand si la 7 m, iar echilibrul este cel ce dicteaza dificultatea.
Despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Activitatile din parc sunt potrivite pentru copii de la 2-3 anisori, pana la parinti si bunici.

In parc gasiti trasee suspendate in copaci, tiroliana, panou de escalada, tir cu replica airsoft si tir cu arcul.

 

Pe traseele de catarat dispunem de cel mai inalt grad de siguranta , conferit de Linia vietii continua si dublat de echipamente de autoasigurare marca Petzl.

Panoul de escalada este dodat cu sistem de asigurare cu frana magnetica, ceea ce ofera pe langa siguranta maxima la urcare si experienta, bucuria si emotia coborarii in rapel.