LA LIANE

In parc sunt disponibile peste 12 trasee diferite, categorisite pe coduri de culori si adaptate pentru diferite grupe de inaltime si varste astfel

Din dorinta de a le oferii copiilor nostrii un loc de joaca in natura, un loc unde sa se bucure de minunata magie a padurii, sa isi dezvolte abilitatile si incredea in sine s-a nascut ideea unui parc, un parc de aventura.

Totul pentru crearea parcului a fost o Aventura! De la o sclipire, o idee , munca, ambitie, indarjire si … in final la un vis frumos, care a devenit realitate.

Asa am inceput!

Carmen si Mihai

Azi, este realitatea, visul frumos, dorinta de auto depasire a multor temerari care ne trec pragul, de la adulti pana la copii de toate varstele.

Parcul se afla la iesirea din Pitești, pe drumul ce serpuieste spre Valcea, la numai 6 km de centrul comunei Bascov, fiind situat chiar la “granita” satului Valea Ursului cu satul Prislopu Mic.

 

Padurea de fag, carpen si gorun unde este amenajat Parcul de Aventura LaLiane, este pozitionata pe un versat scaldat de soare si care te face sa crezi ca ai evadare intr-o oaza de salbaticie.

Modernismul sistemelor de siguranta cu care parcul este dotat, nu ne-a determinat sa modificam izul natural si rustic si natural al padurii.

Activitatile din parc sunt potrivite pentru copii de la 2-3 anisori, pana la parinti si bunici.

In parc gasiti trasee suspendate in copaci, tiroliana, panou de escalada, tir cu replica airsoft si tir cu arcul.

Pe traseele de catarat dispunem de cel mai inalt grad de siguranta , conferit de Linia vietii continua si dublat de echipamente de autoasigurare marca Petzl.

Panoul de escalada este dodat cu sistem de asigurare cu frana magnetica, ceea ce ofera pe langa siguranta maxima la urcare si experienta, bucuria si emotia coborarii in rapel.

Porniti intr-o calatorie de neuitat plina de adrenalina, rasete si amintiri care vor dura toata viata. Lasa-ne sa fim poarta ta de intrare in lumea aventurii!

Padurea de fag, carpen si gorun unde este amenajat Parcul de Aventura LaLiane, este pozitionata pe un versat scaldat de soare si care te face sa crezi ca ai evadare intr-o oaza de salbaticie.