Regulament Parc Aventura “La Liane”

Actualizat la data de: 09.03.2018

 1. Evoluaţi în Parcul de Aventură “La Liane” din Prislopul Mic , Bascov, Argeș, pe propria dumneavoastră răspundere şi recunoaşteţi că aţi citit şi înţeles prezentul regulament. În cazul minorilor, consimţământul este exprimat de către părinţi sau de persoanele ce îi însoţesc.
 2. Aceste reguli trebuie citite de către toţi participanţii înainte de a parcurge traseele.
 3. Echipamentul trebuie utilizat doar în felul indicat de către instructor.
  Echipamentul se închiriază pentru 2 ore consecutive şi nu este transmisibil. Returnarea echipamentului este definitiva, indiferent daca timpul alocat nu s-a consumat.
 4. Prezenţa participanţilor, la instructajul efectuat de către instructori, privind utilizarea echipamentului de siguranţă, este OBLIGATORIE.
 5. Carabiniera de securitate Coudou Pro (nedetașabilă) este obligatoriu să fie introdusă pe cablul de asigurare ( linia vieți) la intrarea pe traseu, iar carabiniera Vertigo (detașabilă) trebuie să fie în PERMANENȚĂ atașată de cablul de asigurare (linia vieți).
 6. La alunecari (tiroliana) nu este permisa pornirea prin sărituri si este interzisă apucarea cablului de otel cu mâna până ce scripetele se oprește.
 7. Este obligatorie respectarea graficului de pe bilet, privind traseele pe care le puteţi străbate, în funcţie de vârstă și înăltime.
 8. Utilizarea căştii de protecţie este obligatorie pe toată durata parcurgeri traseelor.
 9. Greutatea maximă admisă pentru participanții la traseele în copaci este de 100 kg.
 10. Nu supraîncărcaţi jocurile. Este permis câte 1 persoană pe joc, iar pe platforme maximum 3 persoane.
 11. Echipamentul individual de protecţie se inchiriaza numai pe baza unui act de identitate.
 12. Administrația îşi rezervă dreptul de a exclude din incinta Parcului Aventura ”La Liane” (fără rambursarea banilor) orice persoană care nu respectă regulile de securitate.
 13. Administrația iși rezerva dreptul de a întrerupe toate activitățile în caz de intemperii (vânt, furtună, ploaie).
 14. Dacă aveţi nelămuriri, nu ezitaţi să vă adresaţi personalului Parc Aventura “La Liane”.
 15. Persoanele sub influenţa alcoolului sau a drogurilor nu sunt admise în incinta Parc Aventura “La Liane”. Dacă suferiţi de diverse probleme medicale (vertij, frică de înălțime, dislocare de umeri etc) Parc Aventura “ La Liane” nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun incident provocat pe teritoriul parcului care rezultă din existenţa unei situaţii medicale precare, nerespectarea instrucţiunilor personalului sau nerespectarea instrucţiunilor de folosire a atracţiilor.
 16. Distrugerea echipamentului pus la dispoziţie din cauza nerespectării instrucţiunilor de folosire, va fi suportat de către persoana vinovată.
 17. Accesul în incinta Parc Aventura “La Liane” reprezintă aderarea persoanei la prezentul regulament şi totodată, supunerea acesteia la regulile Parc Aventura “La Liane”.

Administrația Parc Aventura “La Liane”.